Hasznos infók

A sikeres hirdetés 7 titka a www.tutifodrasz.hu oldalon

 1. Írj egy jó bemutatkozó szöveget. Ez az egyik legfontosabb dolog, ezen nagyban múlik a hirdetésed hatékonysága. Kétféle bemutatkozó szöveget tudsz írni:
  – Rövid bemutatkozás: Ez jelenik meg a listán, amikor valaki fodrászt keres. Nagyrészt ez alapján döntik el a látogatók, hogy rákattintanak-e a hirdetésedre, ezért fontos, hogy ide egy-két nagyon jó figyelemfelkeltő mondatot írj. Ide max. 200 karaktert tudsz írni.
  – Hosszú bemutatkozás: Itt egy kicsit hosszabban be tudsz mutatkozni. Írj arról, hogy miben vagy különleges, miben vagy más, mint a többi fodrász. Ha vállalsz valami speciális dolgot vagy egy bizonyos csoportra specializálódsz, mindenképpen említsd meg itt (pl. rövid hajú hölgyek, 50 feletti hölgyek stb).
 2. Az elégedett vendégeidtől kapott bejegyzéseket írd bele a hirdetésbe.
 3. Ha van valamilyen akciód, feltétlenül írd bele a hirdetésbe.
 4. Tölts fel egy jó fotót magadról. Sokkal többen kattintanak a fényképes hirdetésekre, emiatt ők jóval több megkeresést is kapnak. Tölts fel fényképeket általad elkészített frizurákról is. 6 db fénykép tölthető fel a profilképen kívül, ill. videót is fel tudsz tölteni.
 5. Ha van honlapod és facebook oldalad, ezeknek az oldalaknak a linkjét is add meg.
 6. Ajánld fodrász ismerőseidnek a www.tutifodrasz.hu oldalt. Ha új fodrászt hozol, aki szintén regisztrál, ajándék hónapokat adunk. Fontos, hogy a regisztrációs oldalon adja meg az ismerősöd a neved a “Honnan hallott rólunk” kérdésnél, így fogjuk tudni, hogy a Te ajánlásodra jelentkezett az illető. Részletek a Fodrász vagyok menüpontban.
 7. Végül talán a legfontosabb: gondolkodj a fodrászt keresők fejével! Ha Te fodrászt keresnél, magadat választanád?

 

 

Pinterest
LÉPJ BE A FIÓKODBA CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
ELFELEJTETTED A BELÉPÉSI ADATOKAT?
×

Go up